Известны победители Школьного Чемпионата

26 квітня відбувся Фінал Шкільного Чемпіонату міста Києва зі спортивного боулінгу, який проводився під егідою Всеукраїнської Федерації Спортивного Боулінгу, за підтримки Міністерства молоді і спорту України, Спортивного комітету України, інших організацій та партнерів!!! Більше 100 київських школярів протягом року брали участь у 6 (шести) кваліфікаційних етапах і більше 70-ти з них взяли участь у Фінальних іграх, які відбулися у столичному боулінг-клубі «Бруклін». Школярі змагалися у трійках та індивідуальному заліку.

ФАЙЛ РЕЗУЛЬТАТОВ –  Школа финал_FINAL

***  У молодшій групі (5-6 класи) впевнено перемогла команда школи №17, друге місце у трійки з гімназії №19 і бронзу отримали боулери зі спеціалізованої школи «Тріумф»!!!

***  У середній групі (7-9 класи) перемогла команда «Дракони» з Технічного ліцею, друге місце у школи №35, а третє зайняли боулери зі спеціалізованої школи «Тріумф».

*** У старшій віковій групі ( 10-11 класи) впевнено, як і в минулому сезоні, перемогла команда «Недоторкані» (школа №219), друге місце у спеціалізованої школи «Тріумф» і третю сходинку посіла команда Технічного ліцею!!!

— Детальні поіменні результати, включаючи переможців в індивідуальному заліку, див. на сайті боулінг-клубу «Бруклін» в окремому файлі.

Хочеться виразити окрему подяку Ігорю Олеговичу Адамчуку (вчителю фізичної культури «Тріумфу») та директору Технічного ліцею Олені Олександрівні Іллюшиній за активну участь у Чемпіонаті, їхні команди брали участь у всіх вікових групах, показали високі спортивні результати та були нагороджені медалями, дипломами та пам’ятними призами!!! В цьому контексті також хочеться подякувати призовим партнерам Чемпіонату: ТМ «Сандора», Ліня Кіно, компанія «BPS» (магазин-велосипедів), боулінг-клуб «Бруклін» та Група компаній «А.В.С.» (переклади та навчання іноземним мовам). Завдяки їм юні спортсмені отримали пам’ятні призи у вигляді велосипедів, планшетів, палиць для селфі, навушників, плеєрів, квитків до київського аквапарку, квитків у кінотеатр «Лінія Кіно», соки від ТМ «Сандора» тощо. Дякуємо інформаційним партнерам Чемпіонату: радіо «Європа Плюс», радіо «Промінь», Обозрєватель, GLOUA.

ВІТАННЯ всім юним учасникам Шкільного Чемпіонату, їхнім батькам та коучам!!!Пам’ятайте, що УКРАЇНЦІ ДУЖЕ ТАЛАНОВИТІ У СПОРТІ!!! Адже сьогодні Україна має діючу Чемпіонку Всесвітніх Ігор 2013 (Калі, Колумбія) – Дар’ю Ковальову та двохкратного бронзового призера Кубку Світу АМФ – Михайла Каліку!!!

Принагідно хочеться зауважити, що все більше і більше учасників Шкільного Чемпіонату беруть участь в етапах офіційного Молодіжного Чемпіонату України!!! Це справжнє джерело і кузня молодих талантів для майбутніх олімпійських баталій!!! Адже цей сезон може стати історичним для всіх нас!!! Заявка про включення спортивного боулінгу до олімпійської родини вже практично у Президента МОК на столі! Всі з нетерпінням чекаємо на її схвалення. Саме у серпні цього року Японський організаційний комітет має офіційно подати до МОК декілька видів спорту, які він бажає і має право включити до Олімпійських видів спорту Олімпіади 2020 у Токіо! Японські колеги вже нам повідомили, що боулінг має всі шанси увійти до олімпійської родини!!!

финал школьного чемпионата

 

финал школьного чемпионата

финал школьного чемпионата

 

финал школьного чемпионата

 

финал школьного чемпионата