Результати Новорічного шкільного фіналу!

“У суботу, 19 грудня, в боулінг-клубі “Бруклін” відбувся черговий – третій – етап Чемпіонату Києва зі спортивного боулінгу серед школярів! Завдяки підтримці Всеукраїнської федерації спортивного боулінгу (ВФСБ), боулінг-клубу “Бруклін”, компанії “Сандора” і групи компаній АВС” школярі відчули справжню новорічну атмосферу, вони не тільки показали свою поліпшену техніку гри, проявили командний дух і підтримку, а й отримали приємні призи (новорічні подарунки, флешки з кращими турнірами планети, соки, подарункові сертифікати тощо).
Першими на доріжку клубу вийшли учасники молодшої вікової групи. Ігри кваліфікації визначали 8 найсильніших команд, які продовжили боротьбу за звання чемпіона. Результати були настільки щільними, що до останніх кидків було незрозуміло, яка з команд увійде до ТОП 8, а кому доведеться залишити дистанцію на цьому етапі турніру. Під час оголошення результатів кваліфікації в очах учасників читалося більше хвилювання, ніж на початку турніру. Але регламент змагань передбачав у фінальній стадії участь лише 8 команд. Ними стали наступні команди: “Тріумф 1”, “Вбивча трійця” (школа №163), “Тріумф 2”, “Кріпери” (школа №219), “Титанова трійця” (школа №163), “Крутелики” (школа №219), “THE BEST” та “Ukraine” (школа №219).
Фінальна гра змусила затримати подих усіх вболівальників. Не так хвилювалися учасники, як їхні батьки. Після кожного кидка на їхніх обличчях було видно емоції як за вдалий кидок, так і за невдалий. Адже підтримка – це основна запорука успіху!!! Після останнього кидка на моніторах з’явилися результати переможця й призерів. У запеклій боротьбі перемогу отримала команда “Тріумф 1”, друге місце у команди “Титанова трійця” (школа №163), а третє місце зайняла команда “THE BEST” (школа №219). Віддамо належне команді спеціалізованої школи “Тріумф”, яка попри значну віддаленість (Харківський масив) постійно їздила на тренування і зрештою заслужено перемогла. Це приклад для багатьох – у спорті тренування ще ніхто не скасовував!!! ☺
Після молодшої групи в ігрові баталії вступили учасники середньої групи (7-9 класи). Тут зібралися вже майже професійні спортсмени: вони оцінювали рівень масла на доріжках, обговорювали лінію для гри (вираховували лінію за формулою, як на уроці математики), дехто уже грав власними реактивними та спеєвими кулями тощо. Одразу видно, що за два роки участі в Шкільному чемпіонаті багатьом учасникам спортивний боулінг припав до душі. На відміну від молодшої групи, тут у фінальну стадію проходили 4 команди! Якщо під час кваліфікації можна було заздалегідь визначити 4 кращі команди, то про фінал такого не скажеш. Лише кілька кегель розділяли команди! Перемогу, завдяки гандикапу дівчаток, завоювала команда “Дракони” із Технічного ліцею. Срібло турніру в активі команди “Скорпіони” (школа №35), а бронзу забрала команда школи №17.
Ми дякуємо всім командам за участь у турнірі, подаровані емоції та чудовий настрій! Дякуємо батькам, директорам та учителям шкіл за підтримку цього спортивного проекту! Висловлюємо вдячність директору ВФСБ Михайлові Горобейку за участь у церемонії нагородження. Щиро дякуємо коучам Геннадію Сидоренку, Дмитру Фурцеву та Ользі Покотило за тренерську підтримку учасників Чемпіонату. Окрема вдячність – Наталії Кравцовій за професійний фоторепортаж!
Це був тільки третій етап чемпіонату. Попереду ще 3 рейтингові гри. Ми запрошуємо команди на четвертий етап у другій половині січня, після шкільних канікул, і з нетерпінням чекаємо школярів на 5 і 6 етапах і на квітневому Грандфіналі, де найкращі юні боулери отримають дипломи, медалі, кубки, цінні подарунки (спортивні кулі, планшети, телефони та багато іншого). Призерів і переможців ми запросимо на телеінтерв’ю. А тим часом закликаємо всіх учасників продовжувати тренування – тільки так ви дійдете до спортивних вершин!”
Більш детально результати тут